MiniLeague Gemeente Voorst

DONDERDAG 16 SEPTEMBER 2021
We gaan weer beginnen met de wedstrijden van MiniLeague!

Aankomende zaterdag zullen de MiniLeague wedstrijden weer beginnen, dit keer bij VV Voorst. Na een lange periode van afgelastingen ivm corona zullen alle deelnemende clubs weer enthousiast in actie komen! Fantastisch om te zien hoe de jongste spelertjes kennis maken met de voetbalsport en hierin veel plezier beleven! 

 

De doelstelling van de MiniLeague Gemeente Voorst is om voetbal op een speelse manier aan te bieden voor alle jeugd van 4 t/m 6 jaar in de gemeente Voorst. In de MiniLeague wordt 4 tegen 4 gespeeld waarbij plezier en respect voor elkaar voorop staat. De relatief kleine veldjes zorgen ervoor dat de voetballertjes veel balcontact hebben en beter in staat zijn deze spelvorm te begrijpen. De spelertjes waarderen het voetbalspel hierdoor snel en zijn ook nog eens lekker buiten bezig! 

 

Er wordt gespeeld in een A-poule en een B-poule. In de A-poule spelen de kinderen die al wat meer gevorderd zijn, veelal kinderen van 6 jaar. In de B-poule spelen de kinderen die aan de start staan van hun voetbalervaringen, veelal kinderen van 5 jaar. 

 

De MiniLeague wordt elke week door een andere vereniging in de gemeente Voorst georganiseerd. Deelnemende clubs: SV Twello, SV V&L, SV Voorwaarts, VV Activia, VV Voorst, SV CCW '16, SV Terwolde, SC Klarenbeek en SC Teuge. 

 

Ben jij ook enthousiast? Kom gerust eens kijken bij een wedstrijd, kijk op www.minileague.nl en meld je aan bij 1 van de deelnemende verenigingen!

>> Lees meer
WOENSDAG 26 FEBRUARI 2020
Nieuwe website - info voor ouders & spelers

Welkom op de nieuwe website van de MiniLeague Gemeente Voorst!

>> Lees meer
Snel naar:


Sponsor