Meedoen!


Voetballen voor meisjes en jongens (4-6 jaar)

Vind jij voetbal ook zo geweldig, spannend en gezellig? Doet je broertje, zusje, neefje, nichtje, je buurjongen of buurmeisje misschien al mee aan de MiniLeague? Heb je al eens een keer de MiniLeague zien spelen en zou je ook graag willen meedoen?

MiniLeague betekent: 'vrienden maken', 'plezier in het spel', 'spelenderwijs voetbal leren', 'lekker trainen', 'sporten in de buitenlucht', 'teamsport'. 

Ben je enthousiast geworden na het zien van de MiniLeague of na het lezen van de informatie op deze website en ben je in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar? 

Doe dan mee aan de MiniLeague van de gemeente Voorst! 

En meld je aan bij één van de deelnemende verenigingen

Weet je het nog niet zeker? Kom dan gewoon eens langs op de eerstvolgende speeldag van de MiniLeague! 

Kosten

Spelen in de MiniLeague kost niet veel geld. Met gewone gym- of sportkleding en -schoenen voor de trainingen ben je er al. Natuurlijk is het stoer om al voetbalschoentjes te hebben, maar soms kan je die ook tijdelijk lenen, bijvoorbeeld van de vereniging. Dan kan je rustig kijken of je voetballen leuk vindt.
Als je lid wordt van een vereniging krijg je wedstrijdkleding in bruikleen die via de verenigingscontributie wordt bekostigd. Met die kleding doe je mee aan de MiniLeague. 


 

Gezamenlijk hand in hand het hoofdveld op

 

Fotomoment voor de ouders

 

Nou ja fotomoment, er zijn ook leukere momenten

 

En dan voetballen!

 

Poef! Zit-ie? Spannend!

 

Snel naar:


Sponsor